Toegankelijkheidsinstrumenten

Stichting Energietransitie Moerdijk logo

Bekijk het STEM jaarverslag 2023

13 juni 2024

Stap in de wereld van STEM, waar innovatie en vooruitgang hand in hand gaan! In 2023 hebben we met trots fysieke bijeenkomsten georganiseerd, waarbij we de voltooiing van de windmolenprojecten langs de A16 vierden. Deze mijlpaal markeert een nieuwe financiële fase in ons project Energie A16, met de molens bij Klundert die al draaien en bijdragen aan de fondsen Wind A16, Klundert en Moerdijk.

Ondanks de uitdagingen in de wereld, blijven we ons inzetten voor duurzame energie. De opbrengsten van onze windmolens zijn gestegen door de veranderende energiemarkt, waardoor er nieuwe kansen ontstaan voor grootschalige energieprojecten met zon en wind. De Warmtetransitievisie neemt vorm aan in onze Wijkuitvoeringsplannen, waardoor de energietransitie in heel Moerdijk een hernieuwde impuls krijgt.

Dompel jezelf onder in ons vierde jaarverslag en ontdek wat we in 2023 hebben bereikt, terwijl we je alvast een voorproefje geven van wat 2024 te bieden heeft. Het bestuur van STEM wenst je veel leesplezier en kijkt uit naar een toekomst vol duurzame energie en vooruitgang!

Lees het STEM jaarverslag 2023 hier: https://stemoerdijk.nl/wp-content/uploads/2024/06/STEM-JAARVERSLAG-2023-def-b.pdf

STEM jaarverslag 2023
Energie A16 in 2023: de belangrijkste conclusies van de Geluidsverwachting.nl app
13 mei 2024
Langs de A16 in West-Brabant wekken 26 windmolens schone energie op. Sinds januari 2023 kunnen inwoners die binnen een straal van 2,1 km wonen hun ervaring hiermee delen via de Geluidsverwachting.nl app. Dat zijn ongeveer 6900 adressen. Inwoners kunnen daarbij meldingen maken op het gebied van geluid én slagschaduw. In dit artikel lees je meer […]
Bekijk presentatie informatiebijeenkomst Proces omgevingsvisie ontwerptafel powerport
7 februari 2024
In de afgelopen informatiebijeenkomst werden twee cruciale agendapunten besproken die essentieel zijn voor de toekomstige ontwikkeling en duurzaamheid van de gemeente. Allereerst werd de omgevingsvisie onder de loep genomen, waarbij in detail werd gekeken naar de hoofdlijnen van het proces, de inhoudelijke aspecten, en de zienswijzen die waren ingediend. Dit agendapunt was cruciaal om een […]
1 2 3 9
Copyright © 2024 Stichting Energietransitie Moerdijk (STEM). Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie